slaap benzomoe afbouwen doorslapen slaapmedicatie benzodiazepines

Apotheek de Fronten

Apotheek de Fronten

Apotheek de Fronten in Maastricht biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met de huisartsen in het gezondheidscentrum en in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek de Fronten bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij uw geneesmiddelgebruik. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website vraagt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aan. Daarnaast vindt u op deze website alle informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Benzomoe: beter slapen zonder slaapmedicatie

Gebruikt u langdurig slaapmedicatie? Wist u dat de slaapkwaliteit hierdoor achteruit gaat? En dat u een grotere kans heeft dat u valt?

Apotheek de Fronten doet mee met Benzomoe.  Dit is een project om u, samen met uw huisarts of slaapoefentherapeut, te ondersteunen met het afbouwen van slaapmedicatie (benzo’s).

Want als u zonder medicatie lekker (door)slaapt, merkt u pas hoe fit u zich kunt voelen!

Kom gerust langs in de apotheek voor meer informatie en vraag naar apotheker Ellen Willemsen.

In het najaar van 2022 organiseren wij een informatieavond over slaap en slaapmedicatie. Heeft u belangstelling? Stuurt u dan een mail naar apotheekdefronten@ezorg.nl