Oude medicijnen inleveren – Apotheek de Fronten – Maastricht

Apotheek de Fronten

Apotheek de Fronten

Apotheek de Fronten in Maastricht biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met de huisartsen in het gezondheidscentrum en in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek de Fronten bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij uw geneesmiddelgebruik. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website vraagt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aan. Daarnaast vindt u op deze website alle informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Oude medicijnen inleveren

Heeft u thuis medicijnen die u niet meer gebruikt? Breng deze naar de apotheek. Haal thuis de strips uit de doosjes en etiketten van de verpakking. Injectiespuiten en -naalden levert u in een gele naaldencontainer in. Uw apotheek zorgt samen met de Gemeente  Maastricht dat oude medicijnen veilig worden weggedaan. Zo komen ze niet in het afvalwater. Samen met u zorgen we voor kraanwater met minder medicijnresten.