Fijne feestdagen en een gezond 2023 gewenst! Samenwerking Apotheek de Fronten en St Pieter – Apotheek de Fronten – Maastricht

Apotheek de Fronten

Apotheek de Fronten

Apotheek de Fronten in Maastricht biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met de huisartsen in het gezondheidscentrum en in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek de Fronten bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij uw geneesmiddelgebruik. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website vraagt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aan. Daarnaast vindt u op deze website alle informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Fijne feestdagen en een gezond 2023 gewenst! Samenwerking Apotheek de Fronten en St Pieter

In 2023 gaan Apotheek de Fronten en Apotheek St Pieter samen verder. Bent u patiënt bij Apotheek St Pieter? Deze apotheek wordt een Apotheek Service Punt, waar u bestelde herhaalmedicatie kunt afhalen. Doe dit op z’n vroegst 2 dagen na het bestellen van het recept. Nieuwe medicatie voor patiënten van Apotheek Service Punt St Pieter wordt klaargemaakt bij Apotheek de Fronten en wordt bij het Service Punt afgehaald of u krijgt deze thuisbezorgd als u dit gewend bent. Alle medicatie krijgt dus een etiket van Apotheek de Fronten. Als u gewend bent om op de Glacisweg uw medicatie op te halen, dan blijft dit zo. Heeft u medicatie met spoed nodig? Neem dan contact op met het Apotheek Service Punt (tel. 043-3215900). Voor patiënten van Apotheek de Fronten verandert er niets.

Publicatiedatum: 22-12-2022


Terug naar overzicht