Ellen Willemsen – Apotheek de Fronten – Maastricht

Apotheek de Fronten

Apotheek de Fronten

Apotheek de Fronten in Maastricht biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met de huisartsen in het gezondheidscentrum en in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek de Fronten bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij uw geneesmiddelgebruik. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website vraagt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aan. Daarnaast vindt u op deze website alle informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Ellen Willemsen

Apotheker
E-mailadres:
elwillemsen@ezorg.nl

Beste mensen,
Per 1 mei 2023 neem ik afscheid als apotheker bij Apotheek de Fronten. Na 22 jaar in de openbare farmacie ga ik een nieuwe uitdaging aan. Advies en onderwijs geven op het gebied van leefstijl en preventie in de zorg. Ik heb hier veel zin in, maar zal de contacten met patiënten, collega’s en mede-zorgverleners zeker missen.
Dank voor het vertrouwen dat u mij al die jaren heeft gegeven. Tot ziens in Maastricht! Harte groet, Ellen Willemsen

Ellen Willemsen heeft als interesse gebieden diabetes type 2, gezonde leefstijl (voeding, beweging, ontspanning), positieve gezondheid. Ze is betrokken bij de ontwikkeling van het diabetesformularium van Zorggroep ZIO/Mosapharma en initiatiefnemer van de ‘Leefstijlapothekers’. Daarnaast is Ellen lid van de deelnemersraad van Stichting Voeding Leeft (bekend van Keer Diabetes 2 om) en actief binnen Vereniging Arts & Leefstijl .

 

Terug naar overzicht