Ellen Willemsen – Apotheek de Fronten – Maastricht

Apotheek de Fronten

Apotheek de Fronten

Apotheek de Fronten in Maastricht biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met de huisartsen in het gezondheidscentrum en in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek de Fronten bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij uw geneesmiddelgebruik. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website vraagt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aan. Daarnaast vindt u op deze website alle informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Ellen Willemsen

Functie: Apotheker

E-mailadres: apotheekdefronten@ezorg.nl

Ellen Willemsen heeft als interesse gebieden diabetes type 2, gezonde leefstijl (voeding, beweging, ontspanning), positieve gezondheid. Ze is betrokken bij de ontwikkeling van het diabetesformularium van Zorggroep ZIO/Mosapharma en initiatiefnemer van de ‘Leefstijlapothekers’. Daarnaast is Ellen lid van de deelnemersraad van Stichting Voeding Leeft (bekend van Keer Diabetes 2 om) en actief binnen Vereniging Arts & Leefstijl .

 

Terug naar overzicht